Blogs in het zonnetje #11

blogs-in-het-zonnetje-4

Ook deze maand wil ik jullie weer voorstellen aan drie nieuwe blogs, want blogs kan je immers nooit genoeg volgen, am I right? Ik heb weer lekker voor drie diverse blogs gekozen, hoewel ze allemaal een lekker krullerig logo hebben! Op en top een vrouwelijk lettertype, ik hou ervan!

blogs-in-het-zonnetje-2

mango Sax and the Pretty

Allereerst kudoos voor deze supertoepasselijke naam op de natuurlijk originele Sex and the City. Femke, die zelf saxofoon speelt maar ook van beauty houdt, had geen betere naam kunnen kiezen! Ik vind het wel verfrissend om beauty met muziek en dan vooral klassieke muziek to combineren, dat maakt deze blog heel uniek. Nu ben ik zelf niet zo van klassieke muziek, als in: ik ga het zelf niet in mijn iTunes lijst afluisteren, maar ik kan het zeker wel waarderen! En Femke is nog geeneens zo lang geleden begonnen, dus alleen daarom is haar blog wel een bezoekje waard :).

blogs-in-het-zonnetje-1

mango Living a Lie

Dit klinkt lekker tegenstrijdig he? Heb je een blog en verkoop je een grote leugen, tenminste zo lijkt het. Rebecca heeft deze naam gekozen omdat ze gelooft dat iedereen weleens een leugentje verteld en veel mensen niet eerlijk vertellen hoe het bijvoorbeeld met ze gaat en dat terwijl eerlijkheid het langste duurt en het beste is. En dit alles vertelt ze meteen in haar sidebar. Supermooi en inspirerend! Rebecca blogt over alles wat haar gelukkig maakt, dus haar blog is lekker persoonlijk, maar de hoofdmoot is toch wel beauty. Lekker fijne reviews lezen dus! Ik weet dat Rebecca mijn blog al een tijdje volgt en ze laat altijd zulke lieve comments achter dat ik niets anders kon dan deze lieve meid eens in het zonnetje te zetten!

blogs-in-het-zonnetje-3

mango Dust Bowl Dance

Deze blog kende ik nog helemaal niet en volgens mij is Bettie ook nog niet zo lang geleden begonnen met bloggen. Een ideaal moment om zo’n blog een podium te bieden en in het zonnetje te zetten. Ook hier valt de naam meteen zo op! Hoewel ik niet precies kan nagaan wat hij nu inhoud (ben ik heel benieuwd naar!), blijft hij wel hangen en is hij origineel, altijd fijn! Ik denk dat dit een van die fijne blogs is die zo lekker uit allerlei hersenspinsels bestaan van de blogger. Alles wat Bettie bezighoudt vertaalt ze in een blogpost en ik vind dat gewoon net iets leuker om te lezen :).

En jij? Van welke blogs hou jij? En heb je al een kijkje genomen op deze blogs? En wat vind je ervan? Share! <3The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

19 comments

 1. Eva | Realitijd

  Wat leuk zo’n post! Ik kende er nog twee niet van dus ik ga eens een kijkje nemen 🙂

 2. Femke Steketee

  Thanks for sharing! En wat die klassieke muziek betreft; die naam is ook gewoon helemaal verkeerd! Ik beloof je dat je binnenkort fluitend met een Beethoven deuntje op de fiets zit. Trouwens, een leuk begin is misschien aanstaande zondag. Dan speel ik in het Concertgebouw in Amsterdam en dit komt live op de radio. Outfit ligt al klaar, keep you posted op mijn blog! Groetjes, Femke

  1. Miss Craftsy

   Hahahaha ja misschien wel, het is zo stereotype he! En ik ben benieuwd of je me zover krijgt haha! 🙂

 3. Esmée

  Leuk dat je dit doet. Ik ken 2 van deze blogs nog niet, dus ik ga zeker even een kijkje nemen. Ik hou zelf het meeste van blogs over lifestyle, maar beauty vind ik ook fijn om te lezen. x

  1. Miss Craftsy

   Thanks Esmée! Wat vond je van de blogs?

 4. Tamara

  Leuk dit! Zo leer je weer blogs kennen 😉

 5. Anne - Gowk-

  wat een leuke tips ga ik even lekker met een kopje thee ontdekken

  1. Miss Craftsy

   Ah dankjewel! En dat is de beste manier om blogs te ontdekken!

 6. Svenja

  Leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken! Thanks for sharing <3

 7. Manon

  Super leuk om te lezen, want ik kende ze nog niet , ik ga eens een kijkje nemen.

 8. Mirne

  Ik volg zo extreem veel blogs. Elk blog heeft in mijn ogen wel eens een supertof artikel. Dus ik blader mijn lange bloglovin lijst gewoon elke dag door. 😀 Ik hou wel van die hersenspinsel blogs zoals die laatste. 😀 Maar mijn echte zwak blijft natuurlijk alles met eten.

  1. Miss Craftsy

   Hahaha ja mijn lijst wordt ook steeds langer! Maar ik blijf stug doorscrollen haha! 🙂

 9. Sanne

  Leuk om deze blogs te lezen! Zo doe ik weer wat inspiratie op. altijd leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken!

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel Sanne! Het is altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken inderdaad!

 10. Dagmar

  Aah wat super superleuk om te zien! Ik ga gelijk een kijkje nemen want deze toppers kende ik nog niet. Heel erg leuk dankjewel voor het delen <3

  1. Miss Craftsy

   Ah dankjewel Dagmar! En was superleuk om te horen! Ik vind het zelf ook superleuk om te delen, dus ik doe het heel graag :D!

Leave a Reply

Your email address will not be published.