Blog Must Reads #August

blogs die wilt lezen

De vorige keer reageerde jullie zo leuk en happy op mijn blog must reads post, dat ik het niet kon laten een nieuwe te maken. En daarom weer een nieuw en fris lijstje met artikelen die je zeker even gezien moet hebben!

8 alternatieven voor suiker – The Daily Dutchie | Ik heb al een hoop geschreven over suikers en haar vervangers, maar het is altijd fijn om een ander erover zien te schrijven. Niet alleen ter opfrissing van mij, maar ook voor jou als je eens wat meer wilt lezen over de gezondere opties van suiker.

Mindfulness benefits for multitaskers – Fitgirlcode | Mindfulness is iets waar ik heel erg door geïntrigeerd ben op dit moment. Omdat ik dus hoop dat het me meer rust zal brengen in mijn leven. En dit artikel met wetenschappelijke info bevestigd dat weer. Yes! Een goed onderbouwd artikel inclusief fijne mindfulness oefeningen.

5 gedachten over soloreizen die je los moet laten – Girlscene | Vorig jaar ben ik voor het eerst alleen naar Barcelona gegaan, okee de eerste paar dagen dan. Ook was ik in maart in Amerika waar ik in mijn 2e week mezelf overdag moest vermaken en nu ga ik in september alleen op vakantie naar Thailand, maar wel op een groepsreis. Nooit helemaal alleen, maar wel stapjes om dat hopelijk eens te doen en wat me een toffe ervaring gaat lijken. Maar de gedachten die Girlscene beschrijft zijn ook heel herkenbaar!

Hoe luister je naar je lichaam? Hoe doe je dat? – FitBeauty | Dit is altijd nog iets waar ik dagelijks mee kamp. Hoewel ik het idee heb dat het me steeds beter gaat lukken, is de visie van Teni zoals gewoonlijk weer verhelderend!

Mijn favoriete vloggers – Mints and Mangos | Ik kijk de laatste tijd veel YouTube filmpjes en ik was dan ook heel erg benieuwd welke vloggers Sophie aanraad. Ik kende ze allemaal nog niet, maar ik vind I Covet Thee een hele leuke!

12 redenen waarom ik reizen zo geweldig vind – My Cup of Care | Justine en ik hebben bij hetzelfde bedrijf gewerkt, hoewel niet tegelijkertijd. En dat is een reisorganisatie, dus dan is het logisch dat je een tikkie geobsedeerd raakt door reizen en mooie plekjes. Ik word er elke dag nog meer geconfronteerd en dan denk ik weer: ooooh ja! Daar wil ik ook heen. Anyways, ik kan me zo aansluiten bij elke reden die Justine noemt <3.

DIY 3x fotografie backdrops – The Life Factory | Ik ben altijd aan het zoeken hoe ik mijn foto’s leuker kan maken en met een toffe achtergrond. En DIY die dit koppel verzonnen heeft, vind ik dat ook heel erg leuk!

Tips om beter te slapen – Teske de Schepper | Op zich heb ik nooit heel veel problemen met slapen, maar soms lukt het gewoon echt niet! En dan vind ik het altijd fijn om toch even wat tips achter de hand te hebben voor als het niet lukt.

Video: de trailer van de culinaire film Burnt met Bradley Cooper – Culy | Yay! Weer een culinaire film en dan ook nog eens met Bradley Cooper. Mocht je de trailer nog niet hebben gezien, bekijk hem dan hier. Hij staat in elk geval hoog op mijn to watch lijstje :).

Sportvasten dagboek – Eat Run Love | Een sportvasten dagboek? Wat is dat dan? En wat houdt het in? Ik was er heel erg benieuwd naar en het is dan ook een heel erg interessant artikel. Of het iets voor mij is though, dat weet ik dan weer niet.

7x tips om beter te plannen – Chicks Love Happiness | Plannen kan bij mij altijd wel een tikkie beter. Misschien is het al goed hoor, alleen op sommige vlakken erger ik me aan mijzelf. Dus tips zijn altijd welkom, zo ook in dit artikel.

Hopelijk heb je weer genoeg artikelen om weer te lezen op een regenachtige dag die helaas tijdens deze Nederlandse zomer nog te vaak voorkomt ;). Oja en heb jij zelf nu ook een leuk artikel gelezen of een toffe blog die je iedereen wilt aanraden? Deel hem dan hieronder!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.12 comments

 1. The Daily Dutchy

  Wat leuk dat je The Daily Dutchy benoemd hebt! 🙂 Dankjewel!

  1. Miss Craftsy

   Aaah wat leuk Hanneke! Ik wens je heel veel plezier en succes met je eigen facebookblog

 2. Teni

  Ah lieve Joyce,

  Wat een fijne post en wat lief dat ik er tussen sta!
  Zelf struin ik niet zoveel blogs af maar als je zo dit lijstje erbij pakt, merk ik dat er toch wel een hoop super leuke en nuttige artikelen tussen staan. Mindfulness en het plannen zijn mijn favorieten uit jouw post! I need it, haha 🙂

  Liefs!
  Teni

  1. Miss Craftsy

   Graag gedaan meis! Ik realiseerde me dat ook. Soms gaat een dag zo snel aan me voorbij dat ik de moeite niet heb genomen om andere blogs te lezen en dat terwijl je nog zoveel van andere meiden kunt leren!

  1. Miss Craftsy

   Dankje Femke! Wat lijkt jou het leukste artikel?

 3. Justine

  Zulkee leuke posts staan hier tussen zeg! Wat onwijs leuk dat je de mijne ook noemt. Het is trouwens bijna vervelend om daar te werken, je ziet zoveel plekken dat je gaat balen dat je er niet op dat moment kan zitten hahaha. Of fantastische verhalen van oud-deelnemers. Zucht.. Ik wil ook!!

  1. Miss Craftsy

   Jaa tuurlijk echt een tof artikel! En echt he je krijgt echt wanderlust ervan. En je gaat je realiseren hoe mooi de wereld wel niet is. Ik vind het dan ook echt zo tof om al die verhalen van onze deelnemers te lezen <3

 4. Esther

  Het artikel met favoriete vloggers ga ik zeker even bekijken! Vlogs kijken is zó leuk, haha 🙂

  1. Miss Craftsy

   Jaaa het is bijna verslaafd he! Ik ben nog op zoek naar leuke youtubers, dus als je nog leuke suggesties hebt dan hoor ik ze heel graag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.