Blog Must Reads October

blogs die wilt lezen

Oh jongens wat worden er toch veel leuke blogposts geschreven! Ook voor de maand oktober heb ik weer leuke artikelen uitgekozen die je zeker wilt lezen! Enjoy 🙂


Ontbijtrecepten voor het najaar – Bringing Happiness | Herfst staat qua eten wat mij betreft gelijk aan pompoen en heerlijke warme maaltjes. En dat is wat je precies terugvindt in deze ontbijtjes. Zeker het uitproberen waard :).

Tips om ‘s avonds/in het weekend afstand te nemen van je werk – Jennie from the Blog | Werken is superleuk, maar je moet ook momentjes voor jezelf nemen om je rust te pakken en jezelf op te laden. Dat valt niet altijd mee en Jennie geeft tips over hoe je het beste afstand kunt nemen van je werk op die momenten.

Een gezonde Halloween dip snack – The Life Factory | OMG hoe leuk is deze snack?! Alleen al om zijn cuteness wil ik hem gaan maken 🙂

What eating plan is right for you? – Fitgirl Code | Welk eetplan is het beste voor jou? Een interessant topic met zoveel healthy lifestyle opties. Het beste is natuurlijk jouw eigen healthy lifestyle waarin jij de dingen eet die het beste voor jou en je lichaam zijn. Iedereen is tenslotte uniek. Maar dit artikel biedt wel een heel fijn en soms vernieuwend perspectief.

Voedzooi – GirlsLove2Run | Ik vind de Voedzooi rubriek echt zo tof! Van de meeste heerlijke guilty pleasures weet Jenny een gezonde versie te maken. Jam! Hier bijvoorbeeld de cheesecake supreme.

Mijn ervaring met mindfullness op Bali – I Love Health | Ik had natuurlijk allang gezien dat Daisy lekker mindful bezig was op Bali en aangezien het beter worden in mindfullness en het ontdekken van Indonesië zeker twee dingen zijn die ik graag zou willen doen, gaat dit zeker op mijn wishlist!

Dit waren ze weer voor oktober! Heb jij nog een blog die zeker gedeeld moet worden, eentje waar je echt van genoten hebt om die te lezen, of misschien wel je eigen blogpost, deel hem dan in de comments!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.Leave a Reply

Your email address will not be published.