Blogs in het zonnetje #6

blog_zonnetje4

Jeee weer een nieuwe blog in het zonnetje! In promoot je blog deden weer lekker veel blogs mee en ik stelde mijn favoriete top 3 samen! Iedereen weer super bedankt voor het delen van jullie blogs, daar kijk ik altijd met veel plezier naar uit. Nu kunnen jullie weer genieten van Inspiired by Life, Confashions by Mary en Princess and the Chickpea :).

blog_zonnetje1
Ja toen Manon haar blog op gaf voor Promoot je Blog, kon ik natuurlijk niets anders dan deze laten zien in Blog in het Zonnetje! Wij volgen elkaar al een tijdje en zij is serieus een van mijn trouwste volgers en I love her! Manon’s blog heet Inspiired by Life en is een echt beautyblog dat met name gericht is op budget, wat altijd heel fijn is natuurlijk! Haar artikelen zijn gebaseerd op haar leven, hoewel ze eerst nog best wel in haar schulp gekropen zat, durft ze nu steeds meer van zichzelf te laten zien en ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe haar blog is gegroeid de afgelopen maanden. Naast een kijkje in haar leven laat ze ook weleens fotografieverslagen zien die echt heel tof zijn, ze kan (vind ik) supergoed de natuur fotograferen. Haar blog is zeker een lang bezoekje waard en ik moet jou toch eens gaan ontmoeten Manon :D.

blog_zonnetje2

Confashions by Mary is weer typisch een blog die ik nooit was gaan volgen als ze niet mee had gehad aan Promoot je Blog. Vroeger volgde ik eigenlijk veel meer fashionblogs, maar de laatste tijd eigenlijk niet meer. En ik heb geen idee waarom. Zodra ik op de link klikte (en na het lezen van het superleuke berichtje van Mary) was ik weer meteen verkocht. De superleuke naam, het mooie ontwerp van de blog en op dit moment leuke artikelen over haar tijd in Rome (love that city!) maakt het een originele blog. Daarnaast helpt het natuurlijk ook wel dat haar kledingstijl me erg aanspreekt: lekker classy en daar houd ik van. Ik heb zelf ook vaak een klassieke stijl en toch kleed zij zich helemaal eigen en anders dan ik. En Mary houd ook van printjes (Aztec!!) en zie het shirtje rechtsboven op de foto, zo mooi! Anyways ik ben blij dat Mary reageert heeft, want zo heb ik weer een leuke blog leren kennen!

blog_zonnetje3jpg

Als laatste wil ik de blog van Vera, Princess and the Chickpea, met jullie delen. Nu zul je denken, wat een saaie, gekke foto van haar blog. Klopt! Op het moment dat ik dit artikel schrijf lag haar blog eruit door haar hosting. Inmiddels is hij weer online, gelukkig, maar is Vera druk bezig met het ontwerp van haar blog. Waarschijnlijk ziet hij er nu weer anders uit maar dat kan je lekker zelf gaan zien ;). Princess and the Chickpea is, zoals Vera het zelf zegt, een blog over leven op een gezonde manier. Ze vertelt je wat de do’s en dont’s zijn en deelt echt superlekkere recepten. Omdat ik zelf altijd op zoek ben naar lekker en gezond eten en alle ins en outs hiervan, vond ik het superleuk om Vera’s blog te ontdekken. Met een cursus voedingsdeskundige heeft ze genoeg kennis over wat eten met je lichaam kan doen, dus ik het ook heel fijn om te lezen wat haar visie over een healthy lifestyle is. Voor mij echt een superleuke blog om in de gaten te houden en receptjes van te maken :)!

Dit waren weer mijn drie favorieten van dit moment! Wat vind jij van deze blogs en ken jij zelf nog een blog die in het zonnetje gezet moet worden? Deel jouw inspiratiebron, vind ik echt superleuk!

Nieuwsbrief

15 comments

 1. PROMOOT JE BLOG #7 | Miss Craftsy

  […] Dus promoot je blog met alle plezier, vertel er een leuk verhaaltje bij waarom jouw blog nu zo leuk is en geniet! Als bedankje zou ik het trouwens heel erg leuk vinden als je mijn blog zou willen volgen op Bloglovin. Zoals ik al zei komen de leukste 3 blogs die zich aanmelden in de rubriek ‘Blog in het Zonnetje’ te staan. Zo krijg je ook nog eens lekker veel aandacht en kunnen we met z’n allen op zoek gaan naar nieuwe leuke blogs! Bekijk hier de vorige Blog in het Zonnetje! […]

 2. Daisy

  Ik ben op jouw blog terecht gekomen omdat ik op zoek was naar mensen die ervaringen hadden met Amiset Lemon Jack. Maar ik wou even kwijt: wat een leuke blog heb je!

  En dit soort artikelen vind ik ook leuk. Echt gaaf dat je mensen een kans bied om hun blog te promoten! 🙂

  1. Miss Craftsy

   Aaah wat leuk! Heb je kunnen vinden wat je zocht over Lemon Jack? En superbedankt voor je complimentje, echt heel lief dat je de moeite neemt daarvoor! Ik vind Blog in het Zonnetje ook altijd een leuke rubriek, zo leer ik zelf ook veel nieuwe blogs kennen, is echt superleuk!

   1. Daisy

    Enigszins, ik was op zoek naar ervaringen en het effect op lange termijn. Dit kon ik niet echt terug vinden. Dus ik ga het zelf maar ervaren. Ik had Lemon Jack toch in mijn kast staan omdat hij een keer in een pakket van Amiset zat.

    Proberen kan geen kwaad lijkt me.

    1. Miss Craftsy

     Aah okee! Nou ja als je hem in de kast hebt staan kan het zeker geen kwaad. Het is sowieso goed om als je op staat meteen wat te gaan drinken. Ik moet zeggen dat ik me er nu niet superveel beter door ging voelen, met alleen Lemon Jack te gebruiken. Het hangt natuurlijk ook sterk af van je eet- en sportpatroon vind ik. Ik vind wel dat de Green Tiger van Amiset goed werkt. Daar krijg ik meteen energie van 🙂

 3. Esmée

  De bovenste blog, van Manon, kon ik al. Maar op de andere blogs ga ik zeker even een kijkje nemen. x

 4. Mary

  Hi Joyce,
  Super bedankt dat mijn blog door je in het zonnetje is gezet! Ik voel me vereerd! Dank je. En natuurlijk succes! Ik blijf je volgen!
  Liefs,
  Mary

  1. Miss Craftsy

   Graag gedaan meis! je hebt het verdiend :). En ik blijf jou natuurlijk ook volgen!

 5. mamoesjka

  Ik ken deze blogs (nog) niet… ga ze meteen even bekijken 🙂 Ik ben vooral benieuwd naar Vera… ik vind dol op het lezen van recepten en verantwoorde voeding

  1. Miss Craftsy

   Ah leuk! Wat vond je ervan? Ik heb momenteel ook een zwak voor gezonde voeding + recepten blogs haha

 6. Maudeleine

  Leuk artikel, altijd leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken! 🙂

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Daarom heb ik deze rubriek ook in het leven geroepen, echt zo leuk 🙂

 7. Laura

  Klinken als leuke blogs! Ik ga ze eens een bezoekje brengen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.