au pair in australie

Make it happen en maak je dromen waar. En dat ga ik doen over een maand als au pair in Australië! Yep that’s true ik ga Down Under!

Zo dat is even een change of view hè? Na een aantal jaar te hebben gewerkt in de communicatiebranche, merkte ik dat ik iets anders wilde en moest doen. Al jaren wilde ik een wereldreis maken en daar heb ik ook hard voor gespaard. Toch, toen de kans voorbij kwam, voelde het niet goed. En als er iets is wat ik heb geleerd de afgelopen tijd is altijd naar je gevoel te luisteren. Maar wat dan? 

Het buitenland bleef me roepen en tijdens mijn vakantie in Spanje ontmoette ik twee inspirerende dames die op dat moment door Europa aan het reizen waren en hun dromen achterna gingen. Dat zette me aan het denken. Mijn droom is om naar het buitenland te gaan, zoveel mogelijk plekken te zien en andere culturen te leren kennen, maar wel op een rustige manier. Langzaamaan kwam het idee om op 1 plek te gaan werken en zo werd het au pair idee geboren. Omdat ik bij een culturele reisorganisatie heb gewerkt, weet ik veel over hoe het is om als au pair in het buitenland te werken en zo ging ik op zoek naar een gastgezin in Australië. 

Meteen viel er een gezin op en ik stuurde hen ook direct een berichtje. Vervolgens kreeg ik een enthousiast berichtje terug en zo had ik vier dagen later een Skype gesprek waar ik de hele familie ontmoette. En hoe bizar was het dat ik nog geen twee uur na dat gesprek al te horen kreeg dat het gezin mij als hun au pair wilde hebben?! Van een klein ideetje werd het nu ineens werkelijkheid. Omdat ik niet te hard van stapel wilde lopen, heb ik er nog een week over nagedacht. Het voelde echter zo goed, ik was in tijden niet zo enthousiast over iets geweest, dat ik voelde dat dit het pad is wat ik moest bewandelen.

En zo is het gekomen dat ik over een maand naar Melbourne vlieg om daar voor de twee meest schattige meisjes van 4 en 7 te gaan zorgen. Het is bijna niet te omschrijven hoe gelukkig dit mij maakt en dat ik mijn dromen waarmaak en ga voor wat ik wil. Natuurlijk ga ik jullie meenemen tijdens mijn avontuur Down Under en ga ik meer vertellen over hoe het is om au pair in Australië te zijn en te worden.

Just make it happen!

3 gedachten over “Big News! Ik word au pair in Australië!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *