paasvakantie garfield the musical

Australia Adventures: Paasvakantie!

Na de paasdagen startte hier de paasvakantie van twee weken en dat betekent volop leuke activiteiten doen met mijn au pair kids. Ik neem je weer even mee in mijn au pair leven in Melbourne!

paasvakantie DFO

Op tweede paasdag was ik nog een dagje vrij en die besteedde ik in een outlet center om onder andere nieuwe Nike schoenen te kopen. Het shopping centrum ligt prachtig aan de rivier en toen ik daar aan het einde van de dag langsliep, werd ik getrakteerd op dit mooie uitzicht.

paasvakantie paaseieren versieren

Om nog in de paas spirit te blijven, besteedde we onze eerste volle dag van de paasvakantie met het beschilderen van paaseieren. En niet zomaar met verf, ik mixte de verf met baking soda. Want niet alleen kun je met je geverfde ei leuke spelletjes spelen zoals het ei naar de overkant brengen op een lepel, maar je kan er ook een vulkaan mee maken. Wanneer je je baking soda ei in een bakje met azijn stopt, gaat de hele boel exploderen tot schuim. Erg leuk!

paasvakantie verkleedparty

De meest spontane momenten zijn het leukst. Zoals wanneer je kid je kledingkast induikt en je blazer aantrekt en je uitdaagt tot een creepy verkleedpartijtje. Heerlijk! Ze probeerde me ook haar Elsa jurk aan te laten trekken (gewoon je armen erdoorheen doen Joyce!), maar dat leek me niet zo’n goed idee.

paasvakantie queen victoria night market

De zomer komt tot een einde en zo ook de night market op de Queen Victoria market. Ik was er nog niet heen geweest en ging samen met een vriendin voor een hapje te eten en te genieten van live muziek. Daarna deden we nog een drankje op dit balkonnetje. Gezellig he?!

paasvakantie comedy festival

Een groot dagje uit! We besloten naar de stad te gaan waar momenteel het Comedy Festival plaats vindt. Zo zijn er ook activiteiten voor kinderen en op Federation Square genoten zijn van een hele leuke en grappige show.

paasvakantie minigolf

Ook nam ik de kids mee naar midgetgolf. Deze was een hele bijzondere waar je het balletje in holes moet laten slaan via bijvoorbeeld een volkswagenbusje, een schaakbord of een rollercoaster. Heel origineel! Als laatste moest je de bal in deze Game of Thrones stoel slaan!

paasvakantie kantooruitzicht

De moeder van de meisjes werkt ook in de stad, dus brachten we haar een bezoekje. Zij werkt elke dag met dit uitzicht!! Superleuk om haar een bezoekje te brengen.

paasvakantie gado gado burger

In het weekend was ik vrij en de zaterdag besteedde ik op een hele leuke manier. Na een relaxte ochtend en een gymsessie, werd ik namelijk opgepikt door een vriendin om naar het vliegveld te gaan. Daar wachten wij samen een gezamenlijke vriendin uit Nederland op, die de afgelopen tijd aan het reizen was. Zij wist niet dat ik ook mee zou komen, dus dat was een leuke verrassing! Daarna hebben we lekker gekokkereld en maakten we deze gado gado burgers.

paasvakantie pulled pork eggs benedict

De zondag was een stralende dag! Dat vroeg om een brunch outdoors waar ik genoot van deze pulled pork egg benedict. Daarna bracht ik een aantal uurtjes door op het strand van St. Kilda en ging ik nog met wat vriendinnen drankjes doen in een restaurant aan het strand met live muziek. Wat een fijne zondag!

paasvakantie commonwealth games

Boodschappen moeten er ook weleens gedaan worden, maar dat wordt een stuk leuker met dit bord haha. Tijdens de vakantie waren de Commonwealth games. Dit kan je vergelijken met de Olympische spelen maar dan voor alle landen die tot het Britse rijkdom behoren. Zo kon je vele sporten zien met landen uit het Verenigd Koninkrijk, Canada, vele Afrikaanse landen en natuurlijk Australië. Ik cheerde volop en dat heeft gewerkt, want wij hebben de meeste medailles gewonnen, woehoe!

paasvakantie luna rednose reindeer

Wanneer de kat een stukje rood papier op de vloer tegenkomt en jij alleen maar denkt: Luna the Rednose Catdeer!

paasvakantie ballonnengevecht

Een playdate en sleepover vraagt om een ballonnengevecht. Een waar succes haha!

paasvakantie canvas schilderen

Ook een leuke: lekker een eigen canvas schilderen. Super creatief :).

paasvakantie garfield the musical

Wat doe je als je kids teveel van katten houden en jij ontdekt dat er een Garfield the Musical is? Dan neem je ze er natuurlijk mee naartoe. Een te leuke ervaring voor de meiden!

paasvakantie spice market

Vrijdagavonden zijn voor tijd spenderen met vrienden. Zo vierde ik een verjaardag van een vriendin en die brachten we onder andere door op deze Marokkaans geïnspireerde bar.The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.