Australia Adventures: Australian Open, Grampians & Kittenspam

Australië wat ben je toch leuk! De afgelopen tijd ben ik naar het Australian Open festival geweest, heb ik Australia Day gevierd en heb ik een bezoekje aan Grampians National Park gebracht.

melbourne zoo

Tijdens de zomervakantie ben ik samen met de kids naar Melbourne Zoo geweest! Dierentuinen zijn altijd leuk en ik vond deze ook erg mooi ingericht. Ze hebben er een echte ervaring van gemaakt. Onze grote favorieten waren de olifanten die gewassen werden, de actieve kleine stokstaartjes en de orang-oetans die er ook altijd weer een feestje van weten te maken.

melbourne russian blue

Iemand die er ook altijd wel een feestje van weet te maken is Luna. Onze kleine kitten is een kleine druktemaker en houdt ervan om met Lego dozen te spelen haha.

melbourne sundaes

En wat doe je als het 40 graden buiten is? Inderdaad, dan zoek je verkoeling op met een heerlijke sundae!

melbourne luna

Op ontdekkingsreis in de jungle.

melbourne mckenzie falls

In het weekend ging ik op een dagtrip naar de Grampians, een nationaal park in de buurt van Melbourne. Dit park staat bekend om haar McKenzie waterfalls en hoewel het een mega toeristische plek is, begrijp ik wel waarom het zo populair is, het is een megamooie plek!

melbourne grampians

Kijk maar!

En de balconies in de Grampians zijn ook erg bekend. Vrijwel altijd als je googelt op Grampians kom je deze fameuze rotsformatie tegen. Ik kon het natuurlijk niet laten om er ook een foto van te maken!

melbourne australian open

Als je in Melbourne bent, dan moet je natuurlijk ook naar de Australian Open! Tickets waren voor mij helaas te duur, maar gelukkig is er in de stad ook van alles te doen en kan je op die manier ook veel van de wedstrijden meekrijgen. Echt leuk!

melbourne reuzenrad

Er was zelfs een reuzenrad waar we in konden!

melbourne 4 op 1 rij

En ondertussen was Luna moe geworden van een potje 4 op 1 rij spelen haha.

melbourne trampoline springen

Ik nam de meiden mee naar een trampoline park. Echt megaleuk en ik mocht zelf ook meedoen, hoe tof?!

melbourne twister

Linkerpoot op blauw? No problemo!

melbourne optreden

Creatief zijn de meiden wel hoor! Op het liedje Pompeii hadden ze samen een dansje verzonnen en zich er helemaal voor in stijl omgekleed. Zo leuk!

melbourne australia day

Australia Day! Ik had een independence day verwacht met de festiviteiten van Koningsdag. Maar door de invation van de Britten richting de Aboriginals heeft deze dag een zwart randje en wordt hij niet zo heel uitgebreid gevierd. Ik had wel een gym les in ozzie stijl die dag en een barbecue met de familie. Superleuk!

melbourne collective espresso popcorn wafels

Wat een lunch hey?! Ik en mijn vriendin hadden een verlate verjaardagslunch en we trakteerden onszelf op straya day op deze popcorn wafels!

Dat weekend was het megawarm en ben ik met een vriendin naar de Turpins Falls gereden voor een heerlijk dagje aan het meer. Het was echt in the middle of nowhere en dat maakte deze locatie echt top zo tussen de locals!

melbourne half moon bay

De volgende dag hadden we nog een relaxed dagje. Dit keer het strand en we bezochten Half Moon bay, een erg mooi strand met zand kliffen.

melbourne kitten

Wat zeg je? Waar is de muis?

melbourne picknicken in park

Op een van de laatste dagen van de zomervakantie bezoeken we een park waar we lekker picknicken en in de speeltuin spelen, superleuk om te doen!

melbourne laatste dag zomervakantie

En dat was het dan alweer. De zomervakantie is voorbij gevlogen met deze twee! Ik heb zovele plezier met de meisjes gehad, toch wel een gek idee dat ze weer naar school zullen gaan. Wat houd ik van deze twee!

De volgende keer lees je alles over Tasmanië, waar ik naartoe op vakantie ben geweest!

 

 

 

 SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.