You Ask Me: Chocoladecravings & Blogs plannen

q-and-a

Een tijdje geleden vroeg ik jullie wat vragen te stellen voor een You Ask Me video en ik vind hem zelf heel erg leuk geworden. Benieuwd naar de vragen en mijn antwoorden? Ik ook, want ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

Klik hier als je je zou willen abonneren op mijn kanaal en als je de video niet kunt zien, klik dan hier!

Heb jij zelf nog een leuke vraag, stel hem vooral hieronder, dan neem ik binnenkort weer een You Ask Me op!

Wat was jouw favoriete antwoord?

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.12 comments

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel Iris! Haha ja, ik kan me bijna niet voorstellen dat iemand chocolade niet lekker vind 😉

 1. Anneleen

  Oh wat leuk dat je mijn vraag beantwoordt, dankjewel! Mijn vriend en ik winkelen ook regelmatig in de Lidl maar ik ben de Albert Heijn een gezelligere winkel 🙂

  1. Miss Craftsy

   Graag gedaan! En jij bedankt voor het stellen van de vragen! En ik ben het wel met je eens. Net als bij de Aldi, is de Lidl zo industrieel. Hoewel ik bij de Aldi inmiddels het personeel wel allemaal ken, dus dat is dan wel weer leuk.

 2. anna

  Ahhh wat een super leuke video!! X

 3. Manon

  Wat super leuk om te zien!

 4. Manon

  Leuk om te zien! Ik probeer ook zo veel mogelijk zonder suiker te bakken. Alleen vandeweek probeerde ik kaneelbroodjes (die helaas mislukte) te maken, waarvoor ik nog geen goede vervanging voor bruine basterdsuiker kon bedenken.

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! En inderdaad, soms valt het niet mee. Ik heb zelf palmsuiker, misschien is dat wat? Het is iig bruin haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.