ARTDECO Art Couture Nail Lacquer

artdeco-nagellak-3

Bij de persdag van Simply kreeg ik dit mooie, winterse lakje van ARTDECO Art Couture mee naar huis en mooi dat hij is! Subtiel, warm en gewoon een fijn lakje!

artdeco-nagellak-1

mango ARTDECO Art Couture flesje

Ik vind de nagellak er perfect uitzien. Een simpel, maar toch elegante flesje die twee doppen bevat. Onder deze vierkante dop die je er zo af kunt trekken zit een ronde draaidop die je veel gemakkelijker kunt vasthouden waardoor je de nagellak sneller en preciezer aan kunt brengen. ARTDECO noemt deze nagellak ook high-tech vanwege alle verbeteringen. Door blijft de nagellak lekvrij door de unieke en authentieke high-tech sluitsysteem waardoor de nagellak ook niet opdroogt en dus langer goed blijft.

artdeco-nagellak-5

mango Goede verzorging

Ik heb de kleur 797, en hoewel deze nagellakken geen fancy namen hebben, bestaan ze alle 36 uit hele mooie, gepigmenteerde kleuren die je echt stuk voor stuk wilt hebben. Tenminste dat had ik haha. Het leuke van deze nagellak is dat de substantie voor een glossy effect zorgt waardoor het lijkt alsof je gelnagels hebt zonder dat je gebruik hebt gemaakt van een lamp. In de nagellak zelf zit amino-peptide, pantheniol, vitamine A, C en E en Phycocorail die de structuur van je nagels ook nog eens goed verzorgen. Ook zit er een UV absorbeerder in die voorkomt dat de kleur vervaagt. Wow, dit klinkt allemaal wel heel erg mooi toch?!

artdeco-nagellak-6

mango Een gel effect

Ik zou eigenlijk een basislak moeten gebruiken omdat ik best wel last heb van niet egale nagels en hoewel ik een ridgefiller heb, ben ik daar meestal te lui voor om hem aan te brengen haha. Slecht, I know! Daardoor zijn mijn nagels niet zo glad als je ze zou verwachten van een gel-look-a-like, maar hij heeft wel die shiny gel-achtige coating vind ik zelf. Ik vind de kleur ontzettend mooi, een beetje grijsbruin achtig, maar die wel donkerder uitvalt dan je van het flesje zelf zou vermoeden.

artdeco-nagellak-4

mango Snel en precies lakken

Ik vind het lakken met dit kwastje echt heel fijn en het is zo gebeurd. Ook mijn nagels zijn heel erg snel droog, waardoor ik snel weer verder kan zonder bang te zijn dat er krasjes op komen. Stiekem hoopte ik dat deze nagellak ook ervoor zou zorgen dat hij langer zou blijven zitten en minder snel zou gaan chippen, maar na 2 dagen zag ik al de eerste stukjes van mijn wijsvingers verdwijnen. Maar dat heb ik echt al supersnel. Een topcoat zal daar zeker bij helpen denk ik!

artdeco-nagellak-2

mango Conclusie ARTDECO Art Couture nagellak

Ondanks de ietwat saaie naam en het feit dat hij bij mij snel gaat chippen (ligt ook aan mijn nagels), ben ik heel enthousiast over dit merk en dat ik het uit heb mogen proberen! Het is een onwijs mooie kleur voor het najaar, hij heeft een hele mooie en fijne glow over de nagellak liggen waardoor je net gelnagels hebt en hij lakt echt veel fijner dat een gemiddeld budget nagellakmerk. Het grappig is dat dit een high end product is dat je exclusief bij de Douglas kunt kopen. Je zou dus verwachten dat 1 potje best duur is, maar hij is goedkoper dan een potje O.P.I., namelijk €8,95 voor 10ml (O.P.I is €14,25 voor 15ml (=€9,50 voor 10ml). Een prima prijsje voor een gellook coating al zeg ik het zelf. En met die 36 kleuren heb je ook nog keuze genoeg!

Wat vind jij van deze ARTDECO Art Couture nagellak?Want to finally stop Stress Eating?

Stress eating at the end of a long day?
Always starting with a new diet on Monday?
Eating away your emotions?
And do you want to end this?

Download my FREE ebook with
21 Simple Strategies to Stop Stress Eating!
4 comments

 1. Manon

  Oh ik had hem veel anders verwacht, maar wel een mooi kleurtje!

  1. Miss Craftsy

   Ja he? Beetje jammer als hij niet echt op de nagellak uit het potje lijkt

 2. Manon

  Wat een leuk kleurtje! Ik ben altijd te lui om m’n nagels te lakken, zeker omdat het bij mij ook na 1 of 2 dagen gaat chippen. Zonde eigenlijk, want het staat altijd wel super leuk. Ik wil graag nog eens een keer van die gelnagelijk met zo’n lamp proberen 🙂

  1. Miss Craftsy

   Thanks! Haha ja daar heb ik ook wel een beetje last van hoor! Irritant dat chippen :(. Ik heb zelf ook Sensationails en die is op zich wel fijn! Het blijft lekker lang zitten, maar het duurt wel even voordat het erop zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.