photo-peek-40-11

Hoi! Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben het gezicht achter Life to Enjoyce en ik hoop je inspireren met mijn weg naar het fit worden. En geloof me, dat is heus niet allemaal vanzelf gegaan. Als kind at ik alleen maar slechte dingen, hoogstens een eetlepel groente per dag, was ik te dik en had ik een bloedhekel aan gym. Mijn ultieme combinatie in een restaurant waren frikandellen, witte rijst en appelmoes (gatsie, hoe kan je dat nu lekker vinden?) Naast dat ik te dik was, was ik ook erg onzeker over mijzelf en waren mijn tienerjaren niet echt om over naar huis te schrijven (en dat terwijl ik toch echt heel erg van schrijven houd!).

Jarenlang heb ik verschillende diëten geprobeerd, ben ik afgevallen en weer aangekomen… het bekende verhaal. Te vaak ging ik terug naar de chips, chocolade en ijs en als ik dan aan sport deed, had ik er geen plezier in en totaal geen motivatie. Totdat ik op mijzelf ging wonen. Dat was voor mij hét moment om aan mijzelf te werken. Langzaamaan leerde ik gezondere dingen te koken, had ik er plezier in en probeerde ik om verse groenten te eten die ik nog nooit op had (zoals courgette; ik snap nu echt niet meer dat ik dat niet lustte!). Ik schreef me in bij het sportcentrum en maakte kennis met dance workout, zumba, body workout en thuis fitness. In een jaar ben ik veranderd van iemand die sport en groente haatte naar iemand die minstens vijf keer in de week sport en soms wel 400 gram groente op een dag eet. En… ik ben gelukkiger dan ooit! Dit had ik nooit durven dromen en ik deel graag met ervaringen met jou zodat ik je kan inspireren om ook een gezond, maar vooral een gelukkig leven te leiden.

Mijn grootste hobby en passie is toch wel mijn blog. Elke dag kun je hier een artikel vinden dat te maken heeft met een happy & healthy lifestyle: gezonde, maar zeker ook lekkere recepten; artikelen en reviews over (inner) beauty, boeken, films, suikervrij eten, sport, communicatie, bloggen, mindstyle, you name it! Ik hoop in elk geval dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen van mijn artikelen als ik aan het schrijven ervan!

The body is like a piano, and happiness is like music. It is needful to have the instrument in good order.

Liefs Joyce

 

5 gedachten over “Miss Craftsy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.