lunch hotspots melbourne reunion 2

8x Lunch Hotspots in Melbourne

Koffietentjes en leuke lunch cafés, daar is geen gebrek aan in Melbourne en dat vind ik alleen meer heel erg fijn. Deze foodie heeft speciaal voor jou verschillende lunch hotspots in Melbourne uitgeprobeerd en deze zijn mijn aanraders!

lunch hotspots melbourne reunion

1. Reunion

Reunion is een erg modern ingericht en lokaal café in Surrey Hills met een hint aan een industriële inrichting. Ik vind vooral de lange, houten tafel een gezellige toevoeging omdat je hier ook met andere mensen aan kunt zitten. Mijn persoonlijke favoriet zijn de vegan nachos met de knapperigste zoete aardappel frietjes die ik ooit op heb. En voor de zoete bui zijn de rabarber ricotta cakes ook een aanrader.

lunch hotspots melbourne red brick cafe

2. Red Brick Café

Dit is een heel klein en gezellige ontbijt en lunchplek. Dit café is uiteraard gemaakt van rode bakstenen en wordt gerund door een heel gezellig homostel dat altijd een praatje met je maakt en je daardoor het idee hebt dat je bij iemand op visite bent. Je leert het personeel dus echt kennen en met de keuken die je ook kunt zien, krijg je meteen honger! De menukaart is ook om te smullen met gezonde maaltijden. Mijn favoriet zijn de corn & zucchini fritters met gerookte zalm en avocado en de pumpkin bruscetta met aubergine en halloumi.

lunch hotspots melbourne blendco

3. Blendco

Wil je jezelf verwennen maar strict uit gezonde en verantwoorde dingen kiezen? Ga dan naar Blendco voor een heerlijke smoothie. Je kan kiezen uit vele soorten groene smoothies of bijvoorbeeld eentje met acai. En is het vrijdag en tijd voor een treat? Dan is deze snickers smoothie een must. En geloof me, ze vullen als een malle!

lunch hotspots melbourne collective espresso

4. Collective Espresso

Soms heeft een café heel veel lekker eten, maar is er een gerecht dat eruit springt en ook echt de titel #instafood mag dragen. Je kan het vast niet met me oneens zijn dat deze popcorn wafels deze titel mag dragen en daarmee zeker in deze lijst van lunch hotspots in Melbourne past. Gelukkig is het gerecht net zo lekker als het eruit ziet! Oja en de koffie is ook om te smullen!

lunch hotspots melbourne mister and miss

5. Mister and Miss

Een lunchroom voor zowel mannen als vrouwen ;). Dit is een typisch hip ingerichte tent met een industrieel tintje zoals je zou vinden in Strijp S. Erg leuk, hoewel ze niet veel aan demping hebben gedaan en het er dus best gehorig is. Het leuke is dat ze specials hebben buiten de kaart om die geweldig lekker klinken. Zelf heb ik de Italiaanse chorizo met ei en heel veel kaas uitgeprobeerd. Superlekker en megavullend!

lunch hotspots melbourne white mojo

6. White Mojo

Ook een uitstekende plek voor een koffie, maar de lunch mag ook zeker niet ontbreken. Het gerecht dat ik op het oog had toen ik hier kwam stond helaas niet meer op de kaart en in plaats daarvan bestelde ik deze french toast die echt mega lekker was en boterzacht en crunchy van smaak. Ook leuk is de muurschildering van een graffiti hond. Heel erg grafisch en een leuke toevoeging.

lunch hotspots melbourne brandy kew

7. Brandy Kew

Een klein en schattig café in de wijk… Kew! Vooral de toevoeging van planten maakt deze plek erg relaxed om in te ontbijten of te lunchen. Ik heb hier ontbeten met een ontbijtje van yoghurt, granola en rabarber. En ook al lijkt het simpel, alles was zo vers en toch speciaal! Het personeel is ook megavriendelijk!

lunch hotspots melbourne time out

8. Time Out

Ben je op zoek naar een café dat centraal ligt? Loop vanuit Flinders Station naar Federation Square en je loopt praktisch tegen Time Out aan. Niet alleen is dit café lekker voor een drankje, koffie of thee, ook hebben ze heerlijke gebakjes en een heerlijke kaart waarmee je kan mixen en matchen, of gewoon een gerecht helemaal voor jezelf kan uitkiezen. Tijd voor een Time Out!

Welke lunch hotspots in Melbourne gaan er bij jou op de lijst?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.