airlie beach

7x wat te doen in Airlie Beach?

Airlie beach is de plek om te bezoeken als je de Whitsundays wilt zien. Maar wat kan je nog meer doen in Airlie Beach?

Voor veel mensen is Airlie Beach slechts een stop om 1 of meer dagen de Whitsundays te bezoeken. Heb je echter wat meer tijd om handen, dan kan je de volgende dingen doen while in Airlie.

Lagoon

Hoewel Airlie Beach aan de kust ligt, wil je daar liever niet in de oceaan zwemmen. Een blik op het strand daar zal je er van weerhouden. Gelukkig is er de lagoon! Een zwembad met gras en strand aan de oceaan waar je heerlijk kunt vertoeven.

airlie beach 3

Airlie Beach Markets

Elke zaterdagochtend vind je op de Esplanade een reden om leuke spulletjes en souvenirs in te slaan of gewoon een leuke vorm van tijdverdrijf te vinden. Uiteraard kan je er ook terecht voor eten en is je ontbijt en lunch covered.

Skydive

Heel veel mensen die graag een skydive willen doen in Australië kiezen voor Airlie Beach. Waarom vraag je? Omdat je hiermee het Great Barrier Reef en de Whitsundays in een oogopslag kunt zien. Het uitzicht op de eilanden van bovenaf moet fenomenaal zijn en is zeker iets om niet te missen als je een adrenaline junkie bent.

airlie beach 2

Honeyeater Walk in Conway National Park

Houd je van wandelen en prachtige natuur? Dan kan je in Conway National Park terecht. Afhankelijk van je tijd kan je meerdere tracks volgens, maar de bekendste om te doen is de Honeyeater Walk die zo’n 8 kilometer lang, door een regenwoud gaat en een prachtig uitzicht bied op Airlie Beach en haar omgeving.

Cedar Creek Falls

Nog meer zwemopties? Ook in de Cedar Creek Falls kan je terecht. Deze prachtige watervallen zijn gelegen tussen Airlie Beach en Proserpine en is omgeving door een theater aan rotsen die je zangkunsten terug echo’en. Geniet van de natuur, het frisse water en zwem onder de waterval.

airlie beach 4

Cannonvale

De locals ontmoeten tijdens je bezoek aan Airlie Beach? Wandel of fiets dan naar suburb Cannonvale via de kust. Naast mooie uitzichten op de zee en de kust, kom je ook langs Shingley Beach, Abell Point Marina en een botanische tuin. Genoeg diverstiteit voor een leuk dagje uit.

Whitsundays

En natuurlijk de grootste reden waarom je naar Airlie Beach zou moeten komen: het bezichtigen van de Whitsunday eilanden. Wil je weten wat je allemaal op deze eilanden kunt doen en hoe je daar kunt komen? Lees hier dan alles over deze Australische hotspot.The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.