lunch viking bar

7x lunch hotspots Nijmegen

Nijmegen zit bomvol heerlijke plekjes om te lunchen. De laatste tijd heb ik er bij veel mogen lunchen en dit zijn mijn favoriete 7 lunch hotspots in Nijmegen!

lunch downtown

Downtown

In downtown Nijmegen vind je Downtown wat in de basis een all day breakfast is met heerlijke dingen als scones en granola met yoghurt. Een heerlijke oase om rustig te genieten van heerlijk eten. Vooral het plekje bij het raam op kleden en met groene planten om je heen is een aanrader. Als je van ontbijten houdt is this the place to be.

lunch fika

Fika

Bij Fika vind je Zweedse broodjes genaamd Smörrebröd. Dikke verse plakken (rogge)brood die erg zacht en mals smaken met verschillende toppings die rijkelijk op je broodje gestrooid worden. Het leuke hiervan is dat je porties kleiner zijn en je dus 2 of 3 broodjes als lunch kunt kiezen. Aanraders zijn de rosbief, oosterse kip en gesmolten brie.

lunch viking bar

Viking Bar

Vlak bij het begin van de Lange Hezelstraat vind je een lunchcafe voor echte avonturiers genaamd Viking Bar. Het interieur is helemaal trendy in industriële stijl en stoer ingericht. Ook deze lunchroom heeft wel wat Scandinavisch. Heerlijk vers brood met nog meer toppings. Zoveel dat je bijna je brood niet meer ziet. Ze hebben er ook salades en smoothies.

lunch de blonde pater

De Blonde Pater

Al jaren een begrip in Nijmegen onder studenten en andere liefhebbers die van lunch houden. Bijna iedere Nijmegenaar heeft hier wel eens gegeten en het is er altijd gezellig druk. Heel bijzonder lijkt de menukaart misschien niet, maar smaken doet het zeker! Mijn favoriet is de pulled pork!

lunch credible

Credible

Hotel Credible is een hotel en restaurant waar je vaak heen gaat voor een diner. Maar een lekkere lunch bezorgen kunnen ze hier ook. Het leuke is dat je net wat anders krijgt dan een standaard broodje. Voor een macaroni en kaas wrap of een wafel met avocado en geitenkaas draaien ze hun hand niet om. 

lunch borboleta

Borboleta

Borboleta ofwel vlinder. In het interieur vind je dan ook vlinders terug en dat maakt het heel erg gezellig en kleurrijk. Even als de borden waar alles op geserveerd wordt. Of je nu gaat voor een broodje, soep of een heerlijk ontbijt bij Borboleta en haar vriendelijke personeel is het zeker genieten!

lunch nibbles

Nibbles

Aaah Nibbles toch! Alleen die naam al klinkt heerlijk! Voordat ik bij Nibbles ging lunchen had ik er al ‘s avonds eens gegeten. Dan krijg je allerlei tapasachtige gerechten wat al heerlijk was. Als lunch hebben ze geen kleine gerechten, maar heerlijke broodjes die rijkelijk belegd zijn en met verrassende combinaties. Kiezen was lastig en daarom hebben we er ons eigen tapasfeest maar van gemaakt door de broodjes te delen. En die met kebab: die moet je geproeft hebben!

Wat vind jij van deze 7 lunch hotspots in Nijmegen? En ken jij misschien nog andere lunch hotspots in Nijmegen?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.