hardloopwedstrijd

5x gezonde tips voor in mei

In mei staat alles weer in bloei! Ik ben verliefd op lente en al die heerlijke bloesem. Tijd om jou ook weer in bloei te krijgen met deze 5 gezonde tips.

1. Doe mee aan een hardloopwedstrijd

21 mei is het voor mij zover: dan doe ik mee aan de 10KM Marikenloop. Ik moet er nog wat voor trainen, maar ik heb er alle vertrouwen in. En het leuke hiervan? Dat ik niet alleen hardloop omdat ik het leuk vind, maar ook omdat ik nu een doel heb om naar toe te leven. Ik heb nog nooit mee gedaan aan een hardloopwedstrijd en het lijkt me een hele mooie ervaring om aan mee te mogen doen.

kinderboerderij

2. Ga naar een kinderboerderij

Klinkt misschien een beetje gek, maar in mei heb je allerlei jonge diertjes. En vooral lammetjes en die zijn nu eenmaal te cute. Waarom dat goed is? Omdat dieren knuffelen heel erg goed is voor je gezondheid. Door dieren te aaien en te knuffelen maak je hormonen aan waardoor je helemaal happy wordt. En happiness zorgt op de lange termijn voor meer geluk. Dus schedule elke zaterdag voor de kinderboerderij ;).

3. Smeer met SPF

Hoewel je elke dag (ook in de winter) met SPF moet smeren, is het deze maand, met steeds heerlijker weer op komst, nog belangrijker om je goed in te smeren. Niet alleen word je dan mooi bruin en verbrand je niet, die rimpeltjes blijven ook nog even uit en verras je jezelf met een stralend huidje.

marrakech souks

4. Boek een citytrip

Met de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, zijn er genoeg vrije dagen om erop uit te trekken. Dus waarom niet op een citytrip gaan? Mijn laatste citytrip was dan wel niet in Europa, maar alsnog pretty doable per vliegtuig om eventje in totaal andere sferen te komen. Ik ging namelijk naar Marrakech toe. Benieuwd wat je daar allemaal kunt doen? Bekijk dan eens deze top 10 must sees in Marrakech!

5. Get ready for summer

Ja ja daar is hij weer! Maar zonder dat je urenlang in de sportschool hoeft te staan of de meest rare gezonde dingen moet gaan eten om maar af te kunnen vallen. Nope, dat hoeft dus zien. Je kan namelijk ook gemakkelijk afvallen door maar een paar dingetjes aan te passen aan jouw eetpatroon. Welke? Maak kennis met deze 11 tips om af te vallen zonder te diëten.

Heb jij nog een gezonde tip?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.