begin de dag met een dansje

5x gezonde tips voor in april

Met deze 5 tips heb je geen excuses meer om niet gezond te leven. Je maandelijkse dosis motivatie!

Relativeer gebeurtenissen

Soms gebeurt er iets op een dag dat je helemaal onderuit kan halen en niets het meer goed kan maken. Deze dagen mogen er zeker zijn, maar het is ook belangrijk om te leren relativeren. Hoe erg is het nu helemaal? Is er een oplossing voor en kun je er op dit moment iets aan doen? Ja? Ga er dan mee aan de slag en laat het anders rusten. Er zijn altijd veel ergere dingen die je kunnen overkomen.

Bewaak je grenzen

Het is zo gemakkelijk om overal ja op te zeggen en maar door te gaan. En hoewel je alles zomaar lijkt te kunnen doen, heeft je lichaam ook voldoende rust nodig om ervoor te zorgen dat je niet overspannen of te gestresst raakt. Leer nee zeggen en bewaak je eigen grenzen.

gezonde dingen in april

Pak acne en puistjes aan

Als je niet goed voor jezelf zorgt en slecht eet, kan je last krijgen van acne en puistjes. Wat de reden ook is, je wilt er het liefst meteen van af. Ik heb eindelijk de oplossing gevonden om van acne af te komen. 

Begin de dag met een dansje

Wil je je dag vol energie en positiviteit beginnen? Begin je dag dan met een dansje! Zet een van je favoriete en vrolijke nummers op en dance it away! Weg ochtendhumeur ;).

relativeer gebeurtenissen

Water is je beste vriend

Als je ook maar ergens last van hebt, water is je beste vriend. Of je nu hoofdpijn, honger of een opgeblazen buik hebt, water maakt alles beter. Drink daarom genoeg water gedurende je dag en start je dag ook met een groot glas water, het liefst met een citroen om je stofwisseling op gang te brengen.SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.