gezonde aanpak maart

5x een gezonde aanpak in maart

Met al de kleinste dingetjes kan je je leven al wat gezonder en happier maken. Ook voor in maart heb ik weer 5 fijne tips voor je opgesomd voor een gezonde aanpak.

Haal een bloemetje in huis

Haal alvast de lente in huis met een mooi bosje bloemen. Dat fleurt meteen je huis op en daarmee ook jij. Ik heb mezelf pas getrakteerd op mooie orchideeën en daar geniet ik elke dag nog van!

Boek een weekendje weg

Last van de winter blues? Zoek dan zelf het zonnetje op en ga lekker een weekendje weg. Kijk op skyscanner voor een leuke deal door op maand en overal te selecteren en je vindt zo een goedkoop ticket voor een toffe citytrip.

Doe een lesje bootcamp

De zomer komt eraan en dat betekent dat we weer ready steady go ‘moeten’ zijn voor onze bikini. Ik zelf vind het gewoon fijn om me fit en energiek te voelen en een lesje bootcamp in de buitenlucht helpt daar zeker bij!

Een kleine detox

Nog meer tips nodig voor een fitte voorjaarsstart? Ga dan een 5 dagen een mini detox aan voor een gezonde aanpak. Ideaal voor als je op je werk bent. Ontbijt met een heerlijk sapje, lunch met een soepje, snack op groente en fruit en dineer met een gezonde maaltijd. Ideaal om je lichaam te resetten van al het slechte eten en suikers.

Trakteer jezelf

Verwentijd! En gelukkig kan dat ook op een gezonde manier door lekker te gaan  bakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze perzik mascarponetaart? Lekker lenteachtig en niemand heeft door dat dit eigenlijk een hele gezonde taart is. Toen ik deze taart namelijk maakte en hem aan mijn collega’s liet proeven, hadden ze niet eens door dat er geen geraffineerde suikers in zaten. Kijk, dan heb je je doel behaald ;).

Wat ga jij deze maand doen voor een gezonde aanpak?

BewarenSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.