5x gezond in november

Brrr het begint nu echt koud te worden! Naast lekker cozy op de bank met een kop thee is het ook belangrijk om met deze kou goed voor jezelf te zorgen. Zo word je gezond in november!

Minder negatief denken

Met somber weer is het gemakkelijk om wat negatiever te denken. Dat negatieve stemmetje in je hoofd kan je dag soms echt breken en dat is natuurlijk niet wat we willen. Beter is het om langzaam te werken aan het gedag zeggen tegen dat negatieve stemmetje. Hoe? Dat leer je met deze tips.

chocoladekoekjes-1

Snack gezond

Grijpen naar die koekjes, chocolade en chips is erg verleidelijk. En natuurlijk hoef je niet altijd op en top gezond te eten. Verwen jezelf eens met deze gezonde chocoladekoekjes of geroosterde kikkererwten. Super makkelijk om te maken, heerlijk gezond en onweerstaanbaar lekker. Daar kan een snack uit de supermarkt nog wat van leren.

Meer groenten kopen

Een goede weerstand is erg belangrijk in de herfst dus haal die vitamientjes maar in huis. In de vorm van fruit en groente welteverstaan. Door lekker veel groenten in huis te halen en ze in elke maaltijd te verwerken eet je zo met gemak genoeg groenten op een dag. En met een salade als lunch en een roerbakgerecht als avondeten heb je zo in elk die 200 gram binnen. En meer is altijd beter ;).

gezonde-wortel-havermoutpap

Wortel havermoutpap

Koud weer vraagt om warme ontbijtjes. En om vitamientjes. En om een kruidige smaak. Dat bracht mij op het idee om een wortel havermoutpap te maken. Met groenten en speculaaskruiden voor die perfecte herfst smaak. Mijn to go to ontbijtje voor deze maand!

Maak nieuwe vrienden

Om de 7 jaar krijg je gemiddeld nieuwe vrienden. Maar hoe ouder je wordt, hoe lastiger het wordt om nieuwe vrienden te maken zo lijkt het. Ik geef je een aantal handige tips hoe jij gemakkelijker die stap kunt zetten.

Welke tips heb jij om gezond in november te worden?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.