how-to-be-single

5 films die ik in mijn vakantie keek

De afgelopen tijd heb ik weer 5 mooie films gekeken en vandaag deel ik ze met je!

What if

What if je beste vriendin je grote liefde blijkt te zijn? Wallace ontmoet Chantry op een feestje waar ze eigenlijk beide buiten de boot vallen. Dat schept meteen een band en ze worden snel goede vrienden. Totdat Wallace beseft dat hij Chantry echt leuk vind. Maar zij heeft al een relatie. Ik vond What If een hele leuke film en ik vond het tof om Daniel Radcliffe nu eens in een totaal andere setting te zien. Het is vooral een schattige en ietwat nerdy film waar niet heel veel in gebeurd totdat Wallace besluit er echt voor te gaan. De bridge vond ik dan ook het leukste stukje van de film.

YouTube Preview Image

Tammy

Tammy heeft haar leven niet helemaal op een rijtje. Nadat ze ontslag krijgt en ontdekt dat haar vriend vreemdgaat, heeft ze het gehad en neemt ze haar zieke en enigszins alcohol verslaafde oma mee op een roadtrip. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat ze in de meeste bizarre situaties terecht komen waarbij ik echt zoiets had: hoe heb je dit nu kunnen verzinnen? Ik vond het een heerlijke en bizarre film waarbij ik hartelijk heb gelachen om Tammy en haar oma. 

YouTube Preview Image

Camp Rock

Een oude Disney klassieker die ik serieus nog nooit had gezien. Zowel Demi Lovato als de Jonas brothers spelen hierin, dus dat moest wel een leuk feestje worden. Mitchie wil dolgraag naar een muziek summercamp, maar ze mag niet van haar ouders… Uiteindelijk geven haar ouders toe en Mitchie besluit er haar beste zomer ooit van te maken. Helaas blijkt het niet zo gemakkelijk te gaan. Naast dat ze graag wil zingen, doet ze onverwoede pogingen om populair te worden, maar is het haar echte vriendschap met Caitlyn het waard en dan hebben we het nog niets eens over de crush die ze heeft op Shane. Gooi er nog een fijne dosis aan leuke muziek overheen en je hebt een echte feel good Disney klassieker te pakken. Ik ben in elk geval fan!

YouTube Preview Image

Enough Said

Deze film speelt zich af tussen Eva en Albert die beide gescheiden en nu vrijgezel zijn. Er ontstaat chemistry tussen hen en ze lijken voor elkaar gemaakt te zijn. Totdat blijkt dat Eva’s nieuwe vriendin Marianne de ex-vrouw van Albert blijkt te zijn. Enough Said is een wat slomere film maar wel met een mooi verhaal. Ik vind het wel mooi dat ze voor een perspectief hebben gekozen van wat oudere mensen dan je normaal in films ziet. Realistischer en met een goede boodschap. Maar verder moet je niet verwachten dat deze film een kaskraker is.

YouTube Preview Image

How to be Single

Deze film zag ik in het vliegtuig naar New York. Daar werd ik al heel enthousiast van, want deze film speelt zich af in New York. Je volgt Robin (Rebel Wilson) die op en top geniet van haar vrijgezelle leven en daar ook haar 2 vriendinnen in meetrekt. Maar of zij wel op dat leven staan te wachten? Dit is echt een feel good film waar je een kijkje krijgt in hoe je je vrijgezelle leven in New York viert. Natuurlijk zit er veel drama en romantiek in, maar vooral ontzettend veel humor. Ik vind Rebel ook echt een hele grappige actrice die zich niet voor zichzelf schaamt. Een perfect voorbeeld van girlpower! Dit is zeker een film die je wilt zien als je zin hebt in een humoristische chickflick. Ik moest in elk geval hard mijn best doen om niet heel hard te gaan lachen in mijn vliegtuigstoel.

YouTube Preview Image

BewarenSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.