5 dingen die je in oktober kunt doen om gezonder te worden

Hello oktober! Nu de herfst echt is begonnen is het slim om goed op jezelf te passen. Met deze 5 dingen kom je weer een stapje dichterbij een gezonder leven.

1. Eet zoete aardappel

Deze groente is niet alleen heerlijk maar zoete aardappel is ook perfect voor de herfst. Combineer het met kaneel en you’re good to go. Ook is deze ‘superfood’ goed voor je als je last hebt van acne en stress.

wraps met ricotta saus

2. Eet je maaltijden

Dit is een tricky one omdat iedereen anders is. Het belangrijkste is om goed naar je lichaam te luisteren. Voor sommige lichamen is het belangrijk om om de 3 uur wat te eten, terwijl de ander alleen eet wanneer die honger heeft. Hoe dan ook, eet regelmatig en gezond :).

3. Neem vitamine D pillen

Ik herinner me nog goed van vroeger dat zodra de R in de maand zat je vitamine pillen moest slikken. Nu doe ik dat het gehele jaar door, maar nu het weer donkerder word en je niet meer zoveel zonlicht ziet is het belangrijk om dit aan te vullen met extra vitamine D. Slik minstens 25mg om je helemaal heppiedepeppie te blijven voelen. 

buiten-sporten

4. Blijf buiten sporten

Hoewel ik zelf een grote koukleum ben, blijkt uit onderzoek dat sporten bij een lagere temperatuur je sportprestaties kunnen verbeteren. Dus wil je graag die PR halen met hardlopen? Blijf dan ook zeker deze herfst en winter lekker trainen.

5. Switch je moisturizer

Als het kouder weer wordt, is het belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen. Waar je met warm weer behoefte hebt aan een lichte dagcrème, wil je in de winter een wat dikkere, vettere en verzorgende crème hebben die de kou trotseert. Vind je dat niet prettig? Kies er dan voor om alleen een vettere nachtcrème te gebruiken om zo je huid te beschermen tegen het koude weer.SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.