uitzicht siena

48 uur in het Italiaanse Siena

Benieuwd wat je nu allemaal kunt doen in de Italiaanse stad Siena? Check het in deze 48 uur in Siena video.

YouTube Preview Image

Wat heb je me betovert met je mooie stadsuitzichten, geweldige kathedralen, nauwe straatjes, gezellige sfeer en uitnodigende pleinen. 
In Siena vind je wat mij betreft alles voor een heerlijke vakantie. De stad is nog redelijk onontdekt en dat maakt het een mooie bestemming om te bezoeken en te ontdekken. Het is een relatief kleine stad waar je in 2 dagen heerlijk van kunt genieten.

Siena heeft een rijke geschiedenis en zo kom je regelmatig het standbeeld tegen van Romulus en Remus als kindjes onder de wolf die hen heeft opgevoed. De kinderen van Romulus zouden namelijk naar de stad zijn gevlucht en deze stad hebben gemaakt tot wat ze grotendeels nu is.

Daarnaast is Siena lekker heuvelachtig en kun je er een prima workout doen ;). Ideaal want zo kan je ook naar mooie uitzichtspunten klimmen en de prachtige Toscaanse natuur aanschouwen. Want wow, wat is de natuur prachtig hier. Heb je trouwens meer dan 2 dagen de tijd hier, huur dan zeker een auto en ontdek de omgeving van Siena en raak verwaald in de schitterende natuur en kastelen die ze daar hebben.

Ik heb het met de uitzichten gedaan waarvan ik intens genoot vanuit de stad. Waar ik ook intens van genoot is natuurlijk het Italiaanse eten. Natuur, de bourgondische mentaliteit en het eten zijn dingen wat Italië en ook Siena tot een topbestemming maakt.

Geniet mee met deze video en ontdek Siena met eigen ogen!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.Leave a Reply

Your email address will not be published.