4 apps voor meer geluk

4 apps voor meer geluk in jouw leven

Er zijn superveel manieren waarop jij jouw geluk kunt vergroten. Door met vrienden leuke dingen te doen, van betekenis te zijn en ook via apps. Vandaag vertel ik je over 4 apps die voor meer geluk in jouw leven zorgen.

mindfulness vgz

Mindfulness

Deze VGZ Mindfulness Coach app vind ik echt heel erg fijn. Er is een programma die je kunt volgen om zo te leren over Mindfulness en verschillende soorten oefeningen te doen. Ze gaan dan uit van 3 of 4 oefeningen per week. Ik volg dit programma ook, maar ik doe de oefeningen wanneer ik daar behoefte aan heb. Ik ben niet iemand die trouw elke dag mediteert, hoewel het soms wel goed voor me zou kunnen zijn ;). Vaak als ik heel veel ruis in mijn hoofd heb of last heb van stress of juist niet kan slapen, doe ik vaak een meditatielesje. Daar word ik ontzettend rustig en ontspannen van waardoor ik ook vaak dingen weer helder voor me zie. Natuurlijk moet het je wel liggen, maar het is zo bijzonder wat meditatie voor je hoofd kan doen en je op een mooiere plek kan brengen waarin je meer gelukkig met jezelf bent.

Download de Mindfulness app voor Apple & Android.

gratitude journal app

Simple Graditude Journal

Om meer geluk te ervaren, is het belangrijk om te accepteren wat je nu al gelukkig maakt. Om het positieve te zien in plaats van het negatieve. Wat daar goed bij helpt is een dankbaarheidsdagboek bijhouden. Schrijf aan het einde van de dag, of wanneer je iets meemaakt wat je dankbaar maakt (of het nu een mooi moment is of iets is wat je goed hebt gedaan hoe simpel dan ook), op wat dat is en lees het regelmatig terug om meer dankbaar te ervaren. De Gratitude Journal is een app waar je heel eenvoudig deze dankbaarheden in kunt noteren. Het is een heel eenvoudige app, maar zo houd je alle mooie moment op een plek gerangschikt aan datum.

Download voor Apple & Android

enliven quotes

Enliven

Geluk is ook inspireren en nieuwe inzichten krijgen. Het mooiste om dit te doen vind ik via quotes. Met Enliven word je elke dag wakker met een nieuwe, inspirerende quote die je een mooie start van de dag geeft. Je kan ook zelf de tijd instellen zodat je de quote krijgt zodra je wekker gaat. Naast een quote elke dag, kan je ook swipen door allerlei quotes als je even een geluksmomentje nodig hebt.

Download voor Android

happify app

Happify

Wil jij actief aan je happiness werken? Gebruik dan Happify. Hiermee bepaal je met een aantal vragen welke track jij wilt volgen, bijvoorbeeld beter omgaan met stress, angst, burnout, je zorgen maken of negatieve gedachten. Happify helpt je met de juiste keuze maken en eenmaal begonnen met een track ga je allerlei oefeningen doen om aan je doel te werken. Het zijn hele eenvoudige opdrachten en misschien denk je wel, gaat dit echt werken? Jazeker, alleen heel erg onbewust. Ik vind dit echt een enorm goede app die op de wetenschap is gebaseerd om je geluk te kunnen vergroten.

Download Happify voor Apple & Android

Dit zijn mijn 4 apps voor meer geluk in jouw leven. Heb jij nog goede aanvullingen?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.