3x shoes I need for summer :)

zomerschoenen

These shoes are made for walking. Hey, i put some new shoes on and suddenly everything feels bright. Altijd als ik nieuwe schoenen koop, krijg ik een liedje in mijn hoofd.

Ik koop niet zo heel vaak schoenen omdat ik best heel erg kritisch ben, maar met niet zo heel veel sandalen in mijn kast (1, to be exact) en de zomer die nu in volle gang hoort te zijn, vond ik het toch wel tijd voor uitbreiding van mijn sandalencollectie.

oranje sandalen sandalen met aztec print

Zal ik maar starten met mijn lieveling? Deze vrolijke La Strada sandaaltjes zijn echt mijn aanwinst van deze zomer, love them so much! Elke keer als ik naar mijn voetjes kijk, word ik vrolijk en dat is precies wat schoenen horen te doen toch? Oja ze moeten natuurlijk ook heerlijk zitten! Dat doen ze ook, hoewel ik de bandjes wel net iets te los vind zitten, blijkbaar heb ik best platte voetjes haha.

bruine sandalen leren sandalen

Deze schoenen vind ik ook heel erg tof. Sandalen van bruin leer en ze hebben best wel wat weg van Romeinse sandalen dankzij de bruine bandjes. En guess what? Ze lopen hemels! Ze zitten heerlijk zacht aan je voetjes en ik denk serieus dat je hier best een eind op kan lopen. Nu maar hopen dat ze niet al teveel gaan zweten bij extra heet weer.

zwarte sandalen sandalen met slangenprint

Ik vind zwarte sandalen eigenlijk altijd kunnen. Past bij elke kledingcombi, oogt chique en zijn gewoon leuk. Zo stuitte ik meteen op deze minimalistische sandaaltjes. Heerlijk zo warme zomerdagen zeg ik zo. Er zit een subtiele snakeprint op, iets wat ik zelf heel erg mooi vind zolang het dus maar niet, net zoals hier, heel erg opvalt. Het enige wat ik een klein beetje nadelig vind aan deze schoenen is dat je ze vast moet maken met gespjes bij je hiel. Duurt toch net iets langer met aantrekken dan de ritsjes omhoog trekken bij de andere twee. Maar dat mag de pret niet drukken, toch? Note: je kan de bandjes gewoon omlaag duwen en daarmee de sandalen uittrekken. Probleem opgelost ;). Oeh en de zool is zácht!! Op wolkjes loop je!

Ik ben helemaal blij met deze sandalen, hier kom ik de zomer (en de zomers die nog volgen) wel mee door! Deze sandalen komen trouwens allemaal van de webshop Nelson die echt heel veel keuze hebben in schoenen, bijna onmogelijk om te kiezen. Ik vond het er fijn bestellen en zo, ik vond alleen de service langzaam en niet goed. Dus bestel je en zijn je schoenen goed, maar moet je met hen contact opnemen, dan duurt het best lang en krijg je geen goed antwoord; je wordt in elk geval niet fijn geholpen. Gelukkig kan je ook je schoenen retour doen/ruilen bij een Nelson of Ecco winkel, waar ze een stuk vriendelijker zijn (yay!) en waar je dit ook gratis kunt doen.

Welke is jouw favoriet en heb jij al zomerschoenen gescoord?

Dit is een gesponsord artikelThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

8 comments

 1. anneleen

  Oh die zwarte sandaaltjes zijn leuk!

  1. Miss Craftsy

   Jaaa super zijn ze he! Ik geniet vandaag weer van de oranje aan mn voetjes hihi

 2. Manon

  Die eerste vind ik echt super leuk!

  1. Miss Craftsy

   Heerlijk kleurig he! Wat een vrolijkheid aan je voeten haha

 3. Esther

  Hele leuke sandaaltjes! Vooral die zwarte zijn erg leuk én handig te combineren 🙂

  1. Miss Craftsy

   Dankje Esther! Jaaa ik houd van schoenen die je lekker kunt combineren 🙂

 4. Marjolein

  Wat een leuke sandaaltjes! De laatste zwarte zijn mijn favoriet! x

  1. Miss Craftsy

   Ah dankje! Ja tof he, heb ze de afgelopen dagen elke dag aangehad hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published.