3x drankjes variatie

drinks-1

Wat drink jij het liefst tussendoor? Ik zit altijd aan het water en de thee, met soms een kopje koffie tussendoor als mijn oogleden echt niet meer vanzelf open willen gaan ;). Maar van het vele water en thee drinken, heb je soms wel zin in iets anders. Daarom deel ik drie variaties voor drankjes voor tussendoor.

drinks-2

mango Alpro Amandelmelk Dark Choco

Ik mocht deze chocolademelk proeven op de persdag van Simply en was meteen verkocht. Wat een heerlijke chocolademelk! Vooral voor de lactose intolerante mensen onder ons een extra vreugdedansje want nu kunnen ze eindelijk chocolademelk drinken. Echt gezond is het trouwens niet: er zit namelijk veel suiker in (2e ingrediënt). Maar voor zo nu en dan is dit wel een pure en betere versie dan de gewone chocolade melk. Mocht je echt suikervrij willen drinken, dan kan je natuurlijk ook nog plantaardige melk opwarmen en daarin zo puur mogelijke chocolade laten smelten. Je betaalt voor een 1 liter pak €2,25.

drinks-3

mango Unoco Raw Coconut Water

Dit kokoswater is natuurlijk een drankje in haar puurste vorm en heerlijk verfrissend om zo nu en dan te nemen. Bovendien schijnt kokoswater erg goed te zijn als je regelmatig sport. Ik heb weleens vaker kokoswater op en meestal vond ik de smaak niet zo. Deze van Unoco is heerlijk, subtiel en verfrissend, exactly how I like it! Dit water heeft trouwens een roze kleurtje omdat er geen verhitting aan te pas is gekomen. Helemaal goed en natuurlijk is het extra fancy :). Het enige wat jammer is aan dit kokoswater is de verkrijgbaarheid. Tot nu toe is het maar op enkele plaatsten verkijgbaar in Amsterdam, waaronder SLA. Nu maar hopen dat het snel ook in de supermarkten komt te liggen!

drinks-4

mango Detox Delight Juice Delight

In plaats van water kan je natuurlijk ook voor een sapje kiezen! Deze is bijvoorbeeld met rode biet, waardoor je ook meteen je groenten en andere goede vitaminen en mineralen binnenkrijgt, altijd fijn :). Dit sapje maakt deel uit van een sapkuur die je op de website kunt bestellen, mocht je daar interesse in hebben. Maar natuurlijk is elk vers sapje helemaal prima om te drinken. Check in de supermarkt wel altijd of hij echt vers is en er verder niet heel veel aan is toegevoegd (zoals extra suiker).

Maar daarnaast kan je natuurlijk ook variëren met drankjes in water en thee. Neem bijvoorbeeld water met schijfjes citroen of ander fruit en verwen jezelf eens met verse muntthee met honing!

Wat is jouw favoriete drankje?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

13 comments

 1. Fabienne

  De Amandelmelk Dark Choco nog niet geprobeerd, maar hij lijkt me erg lekker!

  1. Miss Craftsy

   Er zijn sowieso veel nieuwe smaken, erg lekker!

 2. Anneleen

  Die chocomelk van Alpro lijkt me erg fijn!

 3. Het Sushi Meisje

  Thee maken, laten afkoelen, de ijskast in en mee naar je werk!
  Al weet ik niet of dit zo goed is voor je tanden. Maar wel beter dan frisdrank, denk ik.

  1. Miss Craftsy

   Ah ook een goeie! Maar ik denk dat ik dan toch liever warme thee drink haha!

 4. Maaike

  Ik wil die chocomelk van Alpro wel heel graag proberen!

  1. Miss Craftsy

   Oeh ja zeker doen! Volgens mij hebben ze sowieso al allerlei nieuwe smaken uitgebracht

 5. Kelly

  Klinkt lekker!

 6. manon

  Ik ben heel erg benieuwd naar de juice delight

  1. Miss Craftsy

   Hij is erg lekker! Ideaal was deze als tussendoortje

Leave a Reply

Your email address will not be published.