bakken met kerst 3

12x gebak en taarten voor kerst

Kerststress en geen idee wat je nu als toetje of tussendoortje moet maken? No worries! Met deze lijst aan heerlijke baksels en taarten voor kerst, is je kerst alsnog gered!

Wil je goed voor de dag komen tijdens de feestdagen en je keukenprinses skills laten zien? Duik dan de keuken in en maak één (of spaar ze allemaal) van deze heerlijke baksels en taarten voor kerst. Dat is niet alleen smullen voor jou, maar ook voor je loved ones met wie je de feestdagen gaat doorbrengen. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk toetje voor kerst, een taart voor kerstavond of gewoon een snack voor tussen het eten door, I’ve got you covered!

Ik vind het heerlijk om taarten voor kerst te bakken en mijn vrienden en familie te verwennen door iets lekkers en watertandend op tafel te zetten. En het liefst met erg veel chocolade want chocolade is life. In deze lijst vind je 12 recepten die perfect zijn voor de feestdagen. Van een heerlijke taart tot aan bliss balls. Van chocolade tot aan fruit en van gemakkelijk en zo klaar tot even wat meer tijd spenderen in de keuken. Zo is er voor iedereen wat bij, maar een ding is zeker: elk recept en baksel is om te smullen en gaat de kers op de taart worden om van de kerst en oud en nieuw een echt feestje te maken!

Nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.