12x Blog Must Reads

blogs die je moet lezen

Voor veel mensen is de zomervakantie inmiddels begonnen, of misschien heb je gewoon meer tijd om leuke blogs te lezen. Of deed je dat altijd al natuurlijk ;). Ik zette mijn favoriete artikelen op een rijtje voor extra leesplezier!

Must read books for summer – We Are Fashion | Ik ben een echte boekenwurm en met dit zonnige weer, is het ideaal om wat inspiratie op te doen voor leuke boeken. Note: van de week komt ook weer een lijstje van boeken online die ik heb gelezen!

Een week zonder To Do lijstjes – De Groene Meisjes | Een super interessant artikel omdat ik net als Merel ook niet zonder lijstjes kan, bang om het overzicht kwijt te raken. Zou het haar gelukt zijn denk je?

lijstjes maken

Mailtjes aan bedrijven van bloggers – Eilandmeisje | Dit is the other way around (nadat ik verschillende blogs heb gelezen met mailtjes die bedrijven sturen aan bloggers), maar ook echt bizar om te lezen hoor!

25 dingen die je op je bucketlist kunt zetten – Streets Ahead | Ideaal lijstje! Ik wil al jaren een bucketlist bijhouden, maar het is er nog nooit van gekomen. Ik weet in elk geval wel dat ik dit in augustus als doel ga stellen haha.

Things that made my week – Younique | Dit is serieus mijn favoriete artikel van de week. Elke week kijk ik hier smachtend naar uit, omdat ik weet dat ik standaard moet lachen nadat ik deze blog heb gelezen. Een must read wat mij betreft!

Bananencake met hüttenkäse en aardbeien – Food I Love | Ik moet natuurlijk ook een heerlijk recept met jullie delen haha. Deze cake is volgens mij eenvoudig te maken en ook nog gezond (en vast te lekker zodat je de hele cake wel wilt eten haha).

bananencake

Waarom je niacinamide in je huidverzorging wilt – Pinky Polish | Dat niacinamide goed is voor je huid wist ik al, maar het is altijd fijn om er weer even aan herinnerd te worden en te lezen in welke producten het is. Deze nuttige info wilde ik dus graag met jullie delen!

10 geboden voor een gezonde levensstijl – I Love Health | Omdat dit gewoon heel erg leuk en herkenbaar is om te lezen ;).

Dit is waarom doelen stellen belangrijk is – Visionary Life | We weten denk ik allemaal waarom doelen stellen belangrijk is, maar Deisy legt het nog eens even heel fijn uit. Super herkenbaar!

Groeifactor week 1 – By Dagmar Valerie | Na het Happiness Project, heeft Dagmar nu een nieuw, geweldig project, waar je leert om jezelf op persoonlijk vlak te laten groeien. Heerlijk mindful en natuurlijk heel goed uitgelegd. Ik houd van Dagmars projectjes <3!

cocktails

Lichte cocktails – Fit Beauty | De zomer vraagt ook om heerlijke cocktails. Wil je zelf een cocktail maken die niet te zoet is en lekker licht? Teni zette een aantal variaties op een rijtje.

Mindful Monday Challenge – Chicks Love Happiness | Nog een challenge! Elke maand vervullen Elise en Nina een nieuwe challenge en deze maand is dat me-time inplannen. Ik doe mee!

Welke blogs ga jij lezen?

Join the LTE Newsletter!

Stress eating at the end of a long day?
Always starting with a new diet on Monday?
Eating away your emotions?
And do you want to end this?
Download my FREE ebook with 21 ways to help with stress eating!
15 comments

 1. Deisy

  Wat ben je toch een lieverd hea <3 Dank je wel voor het delen van mijn artikel en voor je fijne compliment: word ik toch iedere keer weer ontzettend vrolijk van! Ik ga ook even gelijk lekker rondsnuffelen want vind het altijd leuk om interessante artikeltjes te ontdekken. Dank je wel dus meis. X

  1. Miss Craftsy

   Graag gedaan meis, ik vind het ook elke keer weer leuk om jouw artikeltjes te lezen, dus het is je van harte gegund!

 2. diana

  leuk dat je mijn artikel hebt gedeeld 😀 dankjewel. ook de reacties hieronder, bedankt!

  1. Miss Craftsy

   Tuurlijk meis! Graag gedaan, ik vond het oprecht een mooi en openbarend artikel 🙂

 3. Cindy

  Ik denk dat ik iets ga doen met Mindful Monday van de Chicks. Misschien ook wel Groeifactor van Dagmar. Klinkt allemaal erg leuk! Erg tof ook dat er zoveel leuke blogposts online komen in de zomer.

  1. Miss Craftsy

   Jaaa doen beide erg leuke challenges! En ja vind ik ook, lekker inspirerend allemaal!

 4. Dina

  Wat een leuk lijstje! Vaak is het in de zomer trouwens zo dat het best wel rustig is in blogland, maar daar heb ik tot nu toe nog niet echt iets van gemerkt. Dankjewel voor het delen, ik ga eens verder klikken. 😀

  1. Miss Craftsy

   Dankje! Ja normaal gesproken is dat ook zo. Maar ik merk daar op mijn blog ook nog niets van gelukkig. Veel leesplezier!

 5. Manon

  Leuke artikels, ik ga die mailtjes aan bedrijven van bloggers eens even lezen

 6. debby

  Haha wat een ontzettend grappig artikel van eilandmeisje.

 7. Esther

  Wat een leuke artikelen, ik ga eens verder klikken. Thanks for sharing 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.